Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ξανανοιξε το Undersec!

Print and PDF
  
Θα αναρωτιέστε πως και μια ιστοσελίδα όπου ασχολείται αποκλειστικά με τα Blogs του ήρθε να γράψει για το Undersec η απάντηση είναι απλή, αφού το Undersec είναι η κορυφαία σελίδα σε σχέση με το Dowloading και επειδή όλο το διαδίκτυο θα γραφεί γι' αυτό το γεγονός δεν υπήρχε περίπτωση να μέναμε αμέτοχη.

Καταρχάς για όσους δεν ξέρουν το Undersec τους τελευταίους 2 μήνες είχε κάποια περίεργα προβλήματα έτσι ώστε την έκαναν να κλείσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην αρχή άρχισε με τον ίδιο τον Undersec να λέει ότι χρειάζονται κάποια λεφτά, γιατί κάποιος Hacker του έκανε ανεπανάληπτες επιθέσεις, αργότερα όπως έμαθα και σε μια ανάρτηση ενός Blog είπαν ότι ο ίδιος ο Hacker όπου τους έκανε τις επιθέσεις έγραψε ένα σχόλιο επάνω στο προηγουγούμενο θέμα και κατηγορούσε τον Undersec για διαφορές 'αδικίες' όπου είχαν γίνει στο παρελθόν. Η αλήθεια μεταξύ του Undersec και του Hacker23 (όπως είναι και το ψευδώνυμο του) κατά την γνώμη μου βρίσκεται κάπου στην μέση όπως πάντα.

Μετά από κάποιος μήνες από το κλείσιμο του Undersec και ενώ όλες αυτές τις ημέρες φαινόταν μόνο ένα μήνυμα όπου έλεγε ότι το “www.undersec.info δεν εντοπίστηκε”, ξαφνικά καθώς προσπαθούσα να μπω, βλέπω ένα μήνυμα όπου είχε γράψει ο ίδιος ο undersec και λέει ότι η ιστοσελίδα πωλείτε. Τελικά κατά κάποιον περίεργο τρόπο μετά από λίγες μέρες γραφεί ο Undersec ότι η ιστοσελίδα παρόλο τις προσφορές όπου έκαναν μερικοί δεν θα πουληθεί και από κάτω έγραφε ότι μπορεί να ξανανοίξει σε 10 μέρες.

Τέλος σήμερα που μπήκα είδα ότι το Undersec είδα ότι είχε ξανανοίξει με ένα τελείως ανανεωμένο Template, αλλά ευτυχώς ακριβώς έτσι όπως ήταν λίγο πριν κλείσει. Ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να κλείσει για να μην χάσουμε και εμείς και φαντάζομαι και όλοι την καταπληκτική παρέα όπου έχουμε όλοι μαζί δημιουργήσει!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου